Camerabewaking, elektronische alarmsystemen en toegangsbeheer

Camerabewaking

Goede camerabewaking geeft u rust en overzicht. Daarnaast werkt een goed camerasysteem preventief. Bij VZMS beveiligen wij uw Woonhuis, buitenterrein of garage met verschillende camera-oplossingen. Vaak in combinatie met een videodeurbel en/of alarmsysteem.  Is er een incident geweest, dan kunt u eenvoudig terugkijken wat er is gebeurd. Gezien de hoge resolutie van onze camera’s kunt u inzoomen en de situatie goed beoordelen.

De camerabeelden kunnen naar wens lokaal of in de cloud worden opgeslagen. Mocht u een Synology NAS hebben dan kan ook deze voor de opslag van uw beelden worden gebruikt. Heeft u deze niet maar heeft dit voor u wel toegevoegde waarde, dan leveren en installeren wij ook deze NAS voor u. Heeft u domotica in huis dan koppelen we de camerabewaking voor u in een en dezelfde app waarin u ook bijvoorbeeld uw verlichting, alarm en andere slimme oplossingen overzichtelijk terugvindt. Uiteraard zorgen wij ook voor een goede uitleg en ondersteuning zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van uw camera systeem.

Elektronische alarmsystemen

Een elektronisch alarmsysteem beveiligt uw pand en bezittingen tegen ongewenst bezoek. VZMS adviseert, levert en installeert wat u nodig heeft. Wij zijn gecertificeerd alarminstallateur van Satel alarmsystemen. Wij kiezen voor deze leverancier omdat Satel betrouwbare en professionele oplossingen levert. die wij tevens ook aan onze domotica-oplossingen kunnen koppelen voor optimale en creatieve beveiligingsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bewegingssensoren van uw Satel alarmsysteem te gebruiken om bij detectie verlichting te activeren of zelfs de verlichting in het huis uit te laten schakelen als u het alarm er op zet. 

Met behulp van domotica gebruiken we alle apparaten en magneetcontacten om vooraf te programmeren scenes naar uw wens aan te sturen. Hierdoor beschikt u over veel meer mogelijkheden dan van een standalone alarmsysteem.

Wel of geen meldkamer, aan u de keuze

Wel of geen doorkoppeling naar een meldkamer, het is allemaal mogelijk. Heeft u geen meldkamer nodig voor uw verzekering dan stuurt het systeem meldingen naar een door u te kiezen aantal mobiele telefoons. Per telefoon is dit ook apart aan en uit te zetten. Op deze manier creëren we bij VZMS flexibiliteit en veiligheid voor u en uw bedrijf en bezittingen.

Toegangsbeheer

Wilt u de toegang tot uw pand beheert organiseren voor medewerkers en eventueel zelfs voor leveranciers, dan regelen wij dit voor u. Naar keuze met behulp van toegangspasjes, druppels of de mobiele telefoon. Veel veiliger en flexibeler dan het uitgeven van sleutels. Gaat een medewerker uit dienst, dan hoeft u niet achter uw sleutels aan, maar deactiveert u eenvoudig elektronisch de toegang.

Is het prettig wanneer uw poort vanzelf opent wanneer u of uw medewerkers in de buurt van de toegang komen, dan regelen we dit voor u met Geofencing. U kiest de gewenste afstand tot de poort.

Zo dragen we bij VZMS graag bij aan de veiligheid en het comfort van uw Huis.