Stabiel netwerk

Overal stabiel netwerk, veilig bekabeld of draadloos VZMS is uw partner voor al uw bedrijfsnetwerken

Optimale netwerkperformance

VZMS heeft veel ervaring met het creƫren van een netwerk met optimale performance. Dit doen we voor u zowel in nieuwe panden waarbij de bekabeling nog ingericht moet worden als in bestaande situaties waarbij de performance te wensen over laat of u uitbreiding nodig heeft. Wij bekijken hierbij de bouwkundige inrichting en meten indien aanwezig het bereik van de huidige Wifi door uw pand.

Uw situatie als uitgangspunt

Wij zijn uw leverancier voor al uw netwerkbenodigdheden. Van serverkast en routers tot access points met zowel vaste bekabeling als draadloos. Wij bekijken altijd eerst uw situatie ter plaatse en maken dan voor u een maatwerkplan.

Virtueel bij u aanwezig

VZMS werkt met apparatuur van Ubiquiti UniFi voor het aanleggen van uw veilige netwerken. Deze apparaten communiceren met onze Media Solutions server. Zo zijn wij via Remote Service altijd virtueel voor u aanwezig, hebben inzicht in de actuele prestaties van uw netwerk en helpen u indien nodig. Ook zorgen wij op deze manier dat updates direct worden uitgevoerd zonder bij u te hoeven aankloppen. Zo is en blijft de performance van uw netwerk optimaal.