Audio-oplossingen

Veel bedrijven gebruiken nog een traditionele audio-oplossing terwijl er inmiddels veel flexibelere en goedkopere alternatieven zijn met meer mogelijkheden. VZMS biedt slimme audio-oplossingen van leveranciers Sonos en Bowers en Wilkins. De producten van beide leveranciers laten zich naar onze ervaring goed combineren. Bowers en Wilkin is een leverancier voor een nog hoger segment van geluidskwaliteit.

Draadloos en multi-room

Wij zijn zelf erg enthousiast over de multi-room oplossingen van Sonos. Deze vrijwel draadloze audio-oplossingen klinken heel goed en zijn prettig te bedienen. Sonos werkt erg gebruiksvriendelijk via een app maar is ook met de knoppen op de apparatuur zelf prima te bedienen. Met deze audio-oplossingen kiest u eenvoudig in welke ruimte u welke muziek wilt horen, vanuit welke bron u uw muziek wilt ophalen en met welk volume u deze wilt afspelen.

Deze audio-oplossingen maken het voor u mogelijk om flexibel de regie te houden ook bij groei van uw organisatie. Zo kunt u prima met een beperkt aantal boxen uw audio-oplossing beginnen. Wanneer uw onderneming zich daarna uitbreidt, is dit aantal eenvoudig en ongelimiteerd naar wens uit te breiden.

Ook voor TV’s en presentatieruimtes bieden wij u op deze manier optimale audio-oplossingen die passen bij de doelstellingen van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Uw audio als onderdeel van uw domotica

Sonos heeft een eigen app maar kan ook vanuit de domotica van VZMS worden aangestuurd. Wilt u bijvoorbeeld bij het uitgaan van de kantoorverlichting of het aanzetten van uw alarminstallatie ook uw muziek automatisch stoppen, dan organiseren we dat eenvoudig voor u. Zo maken we uw leven eenvoudiger en efficiënter. We kunnen zelfs bij het activeren van onze camerasystemen of het afgaan van onze alarminstallaties in uw bedrijf het geluid van blaffende honden over uw audio-installatie laten klinken. Met domotica maken we verrassend veel voor u mogelijk. In veel gevallen goedkoper dan traditionele oplossingen. We denken graag mee over wat voor uw onderneming de best passende oplossing is. Uw wensen zijn ons uitgangspunt.