Onze Diensten

Wifi, audio, alarm, camera beveiliging, domotica en akoestiek, Van Zelst Media solutions heeft een uitgebreid pakket aan verschillende diensten en slaan elke dag de handen in een om u te helpen.

Snelle stabiele Wifi

VZMS heeft veel ervaring met het creëren van stabiele wifi netwerken met optimale dekking. Dit doen we voor u zowel in uw woning, thuiskantoor tuin of bedrijfspand of het nou een bestaande situatie is waar al bekabeling ligt of een project dat nog in de kinderschoenen staat, wij kunnen u altijd van een professioneel en betrouwbaar netwerk voorzien.

Klagende collega’s en of kinderen? last van een instabiel netwerk of heeft u een uitbreiding nodig? Wij bekijken de bouwkundige inrichting van uw woning of bedrijfspand en meten indien aanwezig het bereik van het huidige Wifi netwerk in uw pand zodat we de beste oplossing kunnen vinden.

Uw situatie als uitgangspunt

Wij zijn leverancier voor al uw netwerkbenodigdheden. Uw situatie is altijd ons uitgangspunt. We komen bij u langs, horen graag uw wensen en maken voor u een plan op maat.

Virtueel bij u aanwezig

VZMS ondersteunt u met service op afstand. Wij werken met apparatuur van Ubiquiti UniFi voor het aanleggen van uw veilige netwerken. Deze apparaten communiceren met onze Media Solutions server. Zo zijn wij via Remote Service altijd virtueel voor u aanwezig, hebben inzicht in de actuele prestaties van uw netwerk en helpen u indien nodig. Ook zorgen wij op deze manier dat updates direct worden uitgevoerd zonder bij u te hoeven aankloppen, zo blijven de prestaties van uw netwerk optimaal en kunt u prettig werken.

Audio Systemen

Gebruikt u nog een traditionele oplossing om muziek te luisteren? Er zijn inmiddels veel flexibelere en goedkopere alternatieven met meer mogelijkheden. Van Zelst Media Solutions biedt slimme audio-oplossingen van leveranciers zoals Sonos en Bowers & Wilkins. De producten van deze leveranciers laten zich naar onze ervaring goed combineren. Bowers en Wilkins is een leverancier voor een nog hoger segment van geluidskwaliteit.

Met deze audio-oplossingen kiest u eenvoudig in welke ruimte u welke muziek wilt horen, vanuit welke bron u uw muziek wilt ophalen en met welk volume u deze wilt afspelen. Zo streamt u gemakkelijk bijvoorbeeld muziek van Spotify, Tune-in, radiozenders vanuit de hele wereld of muziek uit uw eigen collectie. Heeft u nog een CD-collectie die u graag beluisterd? Wij hebben ook een CD Ripping Service om uw collectie te digitaliseren.

Wij komen graag bij u op locatie luisteren naar uw wensen en geven u vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.

Draadloos overal in uw huis en tuin

Wij zijn zelf erg enthousiast over de multi-room oplossingen van Sonos. Deze vrijwel draadloze audio-oplossingen klinken heel goed en zijn prettig te bedienen. Sonos werkt erg gebruiksvriendelijk via een app maar is ook met de knoppen op de apparatuur zelf prima te bedienen.

Deze audio-oplossingen zijn ook in aantal erg flexibel. U kunt prima met één box uw audio-oplossing beginnen en dit aantal eenvoudig en bijna ongelimiteerd naar wens uitbreiden.

Ook voor TV’s bieden wij u op deze manier optimale audio-oplossingen die passen bij u en uw wensen, nu en in de toekomst.

Uw audio als onderdeel van uw slimme huis

Sonos heeft een eigen app maar kan ook vanuit de domotica die we als VZMS leveren, worden aangestuurd. Heeft u nog geen slim huis en wilt u weten wat domotica voor u kan betekenen, bekijk dan onze mogelijkheden onder uw slimme huis. We helpen u graag om uw leven comfortabeler en veiliger te maken. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en er kan vaak meer dan u denkt.

Alarm Installaties

Een elektronisch alarmsysteem beveiligt uw pand en bezittingen tegen ongewenst bezoek. VZMS adviseert, levert en installeert wat u nodig heeft. Wij zijn gecertificeerd alarminstallateur van Satel alarmsystemen en kiezen voor deze leverancier omdat Satel betrouwbare en professionele oplossingen levert. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en kan gekoppeld worden aan de meldkamer. ook is je alarm te bedienen via een app op uw telefoon.

Satel alarm in combinatie met uw domotica

Het Satel alarmsysteem is te koppelen aan uw domotica hierdoor zijn er eindeloze creatieve oplossingen te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bewegingssensoren van uw Satel alarmsysteem te gebruiken om bij detectie verlichting te activeren of zelfs de verlichting in het huis uit te laten schakelen als u het alarm er op zet. Ook kunnen er knoppen in het bedienpaneel geprogrammeerd worden zodat u bijvoorbeeld uw poort kan openen of uw sproei installatie in de tuin aan kunt sturen.

Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos, met Satel kan u alle kanten op. Neem vooral contact met ons op voor eventuele vragen.

Toegangsbeheer

Wilt u de toegang tot uw pand beheert organiseren voor medewerkers en eventueel zelfs voor leveranciers, dan regelen wij dit voor u. Naar keuze met behulp van toegangspasjes, druppels of de mobiele telefoon. Veel veiliger en flexibeler dan het uitgeven van sleutels. Gaat een medewerker uit dienst, dan hoeft u niet achter uw sleutels aan, maar deactiveert u eenvoudig elektronisch de toegang.

Is het prettig wanneer uw poort vanzelf opent wanneer u of uw medewerkers in de buurt van de toegang komen, dan regelen we dit voor u met Geofencing. U kiest de gewenste afstand tot de poort.

Zo dragen we bij VZMS graag bij aan de veiligheid en het comfort van uw Huis.

Camera Systemen (Beveiliging)

Goede camerabewaking geeft u rust en overzicht. Daarnaast werkt een goed camerasysteem preventief. Bij VZMS beveiligen wij uw woning, garage en schuur met verschillende camera-oplossingen. Vaak in combinatie met een videodeurbel en/of alarmsysteem. Is er een incident geweest dan kunt u eenvoudig zelf terugkijken naar wat er is gebeurd. Gezien de hoge resolutie van onze camera’s kunt u inzoomen en de situatie goed beoordelen.

De camerabeelden kunnen naar wens lokaal of in de cloud worden opgeslagen. Mocht u een Synology NAS hebben dan kan ook deze voor de opslag van uw beelden worden gebruikt. Heeft u deze niet maar heeft dit voor u wel toegevoegde waarde, dan leveren en installeren wij ook deze NAS voor u. Heeft u domotica in huis dan koppelen we de camerabewaking voor u in één en dezelfde app waarin u ook bijvoorbeeld uw verlichting, alarm en andere slimme oplossingen overzichtelijk terugvindt. Uiteraard zorgen wij ook voor een goede uitleg en ondersteuning zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van uw domotica.

Domotica (Smart Home)

Smart Living op maatWat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis. Met één druk op de knop alle verlichting uitzetten en de rolluiken sluiten wanneer u gaat slapen. Of op afstand uw tuinsproeiers aan- of uitzetten.

Met een domotica-oplossing, bijvoorbeeld de Fibaro Z-Wave, creëren we voor u uw ultieme wooncomfort. Van een garagedeur die automatisch opengaat als u aankomt rijden tot het automatisch opengaan van de gordijnen als het licht wordt. Uw leven wordt een stuk comfortabeler en veiliger met een domoticasysteem. En er kan vaak meer dan u denkt. Domotica is ons vak, onze passie en die delen we graag met u.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

De verwarming afgesteld op uw agenda; verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenkomt en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is; rolluiken die met één druk op de knop tegelijk opengaan; de voordeur met uw telefoon alvast opendoen als u de boodschappen uitlaat; apparaten automatisch bedienen… de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zijn uw wensen ons uitgangspunt en maken we voor u maatwerk.

De mogelijkheden zijn eindeloos voor zowel uw gehele woning als individuele kamers. Of dit nu in een monumentaal pand is of in uw zojuist opgeleverde woning. Hak- en breekwerk is overbodig. Het draadloze domoticasysteem van Van Zelst Media Solutions is toepasbaar in elke woning.

Flexibel en toekomstbestendig

VZMS maakt door de installatie van domotica van uw woning een slim huis, helemaal naar uw wensen. Te bedienen met uw telefoon of gewoon met knoppen in huis. Samen met u stellen we scenes vast die passen bij uw gewoontes zoals bijvoorbeeld op een door u gekozen moment de tuin automatisch sproeien, om 23:00 uur alle verlichting in één keer uitzetten of uw muziek om 8:00 uur in de ochtend starten. Uw dagelijks leven is nog nooit zo comfortabel en efficiënt geweest. En u houdt de regie want u kunt eenvoudig scenes aan of uit zetten met uw mobiele telefoon of met uw laptop scenes aanpassen. Zoals bijvoorbeeld de tijden waarop scenes aan of uit gaan. Via Remote Control zijn wij altijd bij u in de buurt om u te ondersteunen bij het realiseren van uw wensen.

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden van comfortabel wonen in een slim huis? Neem vrijblijvend contact met ons op.