Uw huis en bedrijf klaar voor de toekomst

Heeft u een bestaande woning of bedrijf of juist nieuwbouwplannen? In beide gevallen kunnen we bij Van Zelst Media Solutions veel voor u betekenen. De regel is echter hoe meer er nog bedacht en geïnstalleerd moet worden, des te meer voordeel kunnen we voor u behalen. In efficiency en in performance. Dus een goedkopere oplossing die ook nog beter werkt in een mooier afgewerkte omgeving.

Nieuwe apparatuur vraagt om andere logica

Een elektricien plaatst zonder onze aansturing en advies uw stopcontacten en internetaansluitingen op traditioneel logische plaatsen in uw woning of bedrijf. Maar er is ondertussen zoveel meer mogelijk en er is zoveel apparatuur die beter werkt en slimmer geïnstalleerd kan worden als u daar vooraf over nadenkt. Bijvoorbeeld slimme boxen en slimme gordijnen vragen een stopcontact op een andere plaats dan traditioneel. Wij helpen u graag en maken, vanuit de nieuwe logica, een veel beter en efficiënter plan voor uw nieuwbouw of verbouwing.

Zo krijgt uw slimme huis en bedrijf zo min mogelijk wifi-access points, dus goedkoper. En op logische plaatsen bedacht vanuit de nieuwe logica van domotica. Zo schakelt uw mobiele telefoon en tablet zo min mogelijk tussen access points. U merkt dat u sneller en stabieler werkt dan in een traditioneel ingerichte omgeving.

Uw wensen in een slim plan

We bedenken met u welke apparatuur u in een domotica-omgeving wilt opnemen. Bijvoorbeeld slimme lampen, boxen, gordijnen, tuinsproeiers, een alarminstallatie, slimme deurbel en camera’s. Wanneer we de door u gewenste apparatuur in hetzelfde domoticasysteem opnemen, bent u goedkoper uit dan met losse apparaten. Wij adviseren u welke apparatuur goed met elkaar communiceert. Er is hierin veel mogelijk. U bedient zo uw slimme apparaten in één app in plaats van in diverse apps actief te moeten zijn. Makkelijker en goedkoper.

Ook creëren we voor u zo heel eenvoudig slimme scenes. Bijvoorbeeld dat wanneer u uw alarm aanzet, uw lichten na een afgesproken moment dimmen of uitgaan, gordijnen op een gewenst moment sluiten en de geluidsinstallatie uitgaat. Of wanneer u binnenkomt, de verlichting in de gang meteen aangaat. Of wanneer in uw bedrijf iemand door uw toegangspoort loopt, het alarm bepaalt of het afgaat of niet maar het licht altijd aangaat.

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus wij bedenken met u welke scenes passen bij uw wensen in comfort en veiligheid. Deze zijn ook altijd eenvoudig weer aan te passen. Dat kunt u zelf of wij doen dit voor u op afstand. Handig en goedkoop.

Hoe eerder contact, hoe beter en goedkoper uw plan

U krijgt met ons advies een slim huis en bedrijf met een slim plan vol oplossingen. Hoe eerder u ons betrekt bij uw ideeën des te efficiënter wij met u een goed en mooi plan maken. Veiliger, energiezuiniger en vol comfort. Er kan meer dan u denkt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee.