Rust en overzicht voor u en uw huisgenoten

Camerabewaking effectief en preventief

Goede camerabewaking geeft u rust en overzicht. Daarnaast werkt een goed camerasysteem preventief. Bij VZMS beveiligen wij uw woning, garage en schuur met verschillende camera-oplossingen. Vaak in combinatie met een videodeurbel en/of alarmsysteem. Is er een incident geweest dan kunt u eenvoudig zelf terugkijken naar wat er is gebeurd. Gezien de hoge resolutie van onze camera’s kunt u inzoomen en de situatie goed beoordelen.

De camerabeelden kunnen naar wens lokaal of in de cloud worden opgeslagen. Mocht u een Synology NAS hebben dan kan ook deze voor de opslag van uw beelden worden gebruikt. Heeft u deze niet maar heeft dit voor u wel toegevoegde waarde, dan leveren en installeren wij ook deze NAS voor u. Heeft u domotica in huis dan koppelen we de camerabewaking voor u in één en dezelfde app waarin u ook bijvoorbeeld uw verlichting, alarm en andere slimme oplossingen overzichtelijk terugvindt. Uiteraard zorgen wij ook voor een goede uitleg en ondersteuning zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van uw domotica.

Elektronische alarmsystemen

Een elektronisch alarmsysteem beveiligt u en uw bezittingen tegen ongewenst bezoek. VZMS adviseert, levert en installeert wat u nodig heeft. Wij zijn gecertificeerd alarminstallateur voor Satel alarmsystemen. Wij kiezen voor deze leverancier omdat Satel betrouwbare oplossingen levert die wij aan onze domotica-oplossingen kunnen koppelen voor optimale en creatieve beveiligingsmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de bewegingscensoren van uw Satel alarmsysteem te gebruiken om bij detectie verlichting te activeren of zelfs het geluid van blaffende honden over uw geluidsinstallatie te laten klinken.

Met behulp van domotica gebruiken we alle apparaten en magneetcontacten om vooraf te programmeren scenes naar uw wens aan te sturen. Hierdoor beschikt u naar wens over veel meer mogelijkheden dan van een stand alone alarmsysteem.

Wel of geen meldkamer, aan u de keuze

Wel of geen doorkoppeling naar een meldkamer, het is allemaal mogelijk. Heeft u geen meldkamer nodig voor uw verzekering dan stuurt het systeem meldingen naar een door u te kiezen aantal mobiele telefoons. Per telefoon is dit ook apart aan en uit te zetten. Op deze manier creëren we bij VZMS flexibiliteit en veiligheid voor u en uw huisgenoten.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.