Muziek overal in uw huis en tuin

Gebruikt u nog een traditionele oplossing om muziek te luisteren? Er zijn inmiddels veel flexibelere en goedkopere alternatieven met meer mogelijkheden. Van Zelst Media Solutions biedt slimme audio-oplossingen van bijvoorbeeld leveranciers Sonos en Bowers en Wilkins. De producten van deze leveranciers laten zich naar onze ervaring goed combineren. Bowers en Wilkin is een leverancier voor een nog hoger segment van geluidskwaliteit.

Met deze audio-oplossingen kiest u eenvoudig in welke ruimte u welke muziek wilt horen, vanuit welke bron u uw muziek wilt ophalen en met welk volume u deze wilt afspelen. Zo streamt u gemakkelijk bijvoorbeeld muziek van Spotify, Tune-in, radiozenders vanuit de hele wereld of muziek uit uw eigen collectie. Heeft u nog een CD-collectie die u graag beluisterd? Wij hebben ook een CD Ripping Service om uw collectie te digitaliseren.

Wij komen graag bij u op locatie luisteren naar uw wensen en geven u vrijblijvend advies. Neem gerust contact met ons op.

Draadloos en overal in uw huis en tuin

Wij zijn zelf erg enthousiast over de multi-room oplossingen van Sonos. Deze vrijwel draadloze audio-oplossingen klinken heel goed en zijn prettig te bedienen. Sonos werkt erg gebruiksvriendelijk via een app maar is ook met de knoppen op de apparatuur zelf prima te bedienen.

Deze audio-oplossingen zijn ook in aantal erg flexibel. U kunt prima met één box uw audio-oplossing beginnen en dit aantal eenvoudig en bijna ongelimiteerd naar wens uitbreiden.

Ook voor TV’s bieden wij u op deze manier optimale audio-oplossingen die passen bij u en uw wensen, nu en in de toekomst.

Uw audio als onderdeel van uw slimme huis

Sonos heeft een eigen app maar kan ook vanuit de domotica die we als VZMS leveren, worden aangestuurd. Heeft u nog geen slim huis en wilt u weten wat domotica voor u kan betekenen, bekijk dan onze mogelijkheden onder uw slimme huis. We helpen u graag om uw leven comfortabeler en veiliger te maken. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en er kan vaak meer dan u denkt.