Beeld, geluid en een stabiel netwerk

We werken steeds vaker thuis en dan gaan we een goede thuiswerkplek steeds meer waarderen. Voor comfort, maar ook voor veiligheid en kwaliteit. Van Zelst Media Solutions richt uw thuiskantoor helemaal naar uw wensen in.

U kunt denken aan één of meer schermen voor een goed beeld en boxen met of zonder camera voor prettig geluid en een goede natuurlijke projectie zodat u er op u best uitziet tijdens uw online vergadering. Uiteraard zorgen we ook voor een stabiel Wifi-netwerk en beoordelen de akoestiek in uw werkruimte.

Nagalm is onnodig vermoeiend

Veel modern ingerichte woningen hebben harde wanden en vloeren en kennen veel glas. Dit veroorzaakt veel nagalm en opbouwend geluid dat zich door de ruimte verplaatst. U kunt zich voorstellen dat het lastig is om u in een dergelijke ruimte verstaanbaar te maken. Onderzoek wijst uit dat het erg belastend is voor mensen om in een dergelijke ruimte te leven en werken.

Nagalm en opbouwend geluid veroorzaken irritaties, misverstanden en onnodige vermoeidheid. Is dit bij u ook het geval dan lossen wij dit eenvoudig voor u op. Bijvoorbeeld met akoestische gordijnen of akoestische schilderijen. Vaak zijn dit soort akoestische oplossingen beschikbaar in gerecyclede materialen. Een mooie win-win voor uw comfort, uw productiviteit en het milieu.

Wij adviseren u graag vrijblijvend over de inrichting van uw thuiskantoor. Neem gerust contact met ons op.