Comfort door uw slimme huis

Smart Living op maatWat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis. Met één druk op de knop alle verlichting uitzetten en de rolluiken sluiten wanneer u gaat slapen. Of op afstand uw tuinsproeiers aan- of uitzetten.

Met een domotica-oplossing, bijvoorbeeld de Fibaro Z-Wave, creëren we voor u uw ultieme wooncomfort. Van een garagedeur die automatisch opengaat als u aankomt rijden tot het automatisch opengaan van de gordijnen als het licht wordt. Uw leven wordt een stuk comfortabeler en veiliger met een domoticasysteem. En er kan vaak meer dan u denkt. Domotica is ons vak, onze passie en die delen we graag met u.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

De verwarming afgesteld op uw agenda; verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenkomt en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is; rolluiken die met één druk op de knop tegelijk opengaan; de voordeur met uw telefoon alvast opendoen als u de boodschappen uitlaat; apparaten automatisch bedienen… de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom zijn uw wensen ons uitgangspunt en maken we voor u maatwerk.

De mogelijkheden zijn eindeloos voor zowel uw gehele woning als individuele kamers. Of dit nu in een monumentaal pand is of in uw zojuist opgeleverde woning. Hak- en breekwerk is overbodig. Het draadloze domoticasysteem van Van Zelst Media Solutions is toepasbaar in elke woning.

Flexibel en toekomstbestendig

VZMS maakt door de installatie van domotica van uw woning een slim huis, helemaal naar uw wensen. Te bedienen met uw telefoon of gewoon met knoppen in huis. Samen met u stellen we scenes vast die passen bij uw gewoontes zoals bijvoorbeeld op een door u gekozen moment de tuin automatisch sproeien, om 23:00 uur alle verlichting in één keer uitzetten of uw muziek om 8:00 uur in de ochtend starten. Uw dagelijks leven is nog nooit zo comfortabel en efficiënt geweest. En u houdt de regie want u kunt eenvoudig scenes aan of uit zetten met uw mobiele telefoon of met uw laptop scenes aanpassen. Zoals bijvoorbeeld de tijden waarop scenes aan of uit gaan. Via Remote Control zijn wij altijd bij u in de buurt om u te ondersteunen bij het realiseren van uw wensen.

Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden van comfortabel wonen in een slim huis? Neem vrijblijvend contact met ons op.