Wat is er fijner dan thuiskomen in een warm en verlicht huis. Met 1 druk op de knop alle verlichting uitzetten als u gaat slapen. Of op afstand uw tuinsproeiers aan- of uitzetten?

Met een domotica oplossing van Fibaro creëert het ultieme wooncomfort.Van een garagedeur die automatisch opengaat als u aankomt rijden tot het automatisch opengaan van de gordijnen als het licht wordt. Uw leven wordt een stuk comfortabeler met dit domotica systeem.

De verwarming afgesteld op uw agenda; verlichting die automatisch aangaat als u een ruimte binnenkomt en uitgaat als er niemand meer in een ruimte is; rolluiken die met 1 druk op de knop tegelijk opengaan; de voordeur met uw telefoon alvast opendoen als u de boodschappen uitlaat; apparaten automatisch bedienen… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ron en Henry van Media Solutions installeren het Fibaro systeem bij u op maat. Te bedienen met uw telefoon of gewoon met knoppen in huis! Samen met u stellen we enkele scenes vast afhankelijk van uw gewoontes zoals bijvoorbeeld om 23:00 u. alle verlichting in 1 keer uit te zetten of bijvoorbeeld uw wasmachine automatisch om 8:00 u. ’s ochtends te starten. Het dagelijks leven is nog nooit zo comfortabel geweest.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van comfortabel wonen?

Meer weten over een SmartHome Op maat

Weten wat Media Solutions voor uw woonbeleving kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.Smart Living op maat