Het gemak van onze ripservice

Van Zelst Media Solutions ript alles voor uw netwerkharddisk en mediaplayer. Wij werken met professionele apparatuur en garanderen zo goede kwaliteit bestanden als resultaat.

Of het gaat om tien, honderd of duizend CD’s, wij leveren op korte termijn.

Op uw verzoek kunnen wij uw CD’s op een door u gewenst adres ophalen en/of retourbrengen. We spreken hiervoor met u vooraf een vast bedrag af.

Wat u van ons ontvangt

Wij maken gebruik van de metadata databases All Media Guide (AMG), MusicBrainz en Get Digital Data. Misschien zegt u dat niet direct iets, maar dit betekent dat wij altijd goede metatags meeleveren voor het afspelen van uw bestanden met bijvoorbeeld een Sonos of Bowers & Wilkins audiosysteem. Zo kunnen deze apparaten u tonen om welke artiest, album en nummer het gaat en dat alles in de beste audio kwaliteit. Ook leveren wij hierbij de genre van de muziek mee en ook een afbeelding van het albumhoesje.

Eigen medium of bij ons aanschaffen

Wij plaatsen de geripte bestanden voor u op uw medium of leveren naar wens een medium van uw keuze.  U kunt hierbij kiezen uit een meer tradionele harde schijf (vanaf 65 euro) of een Network Attached Storage (NAS). Een NAS is een harde schijf die in uw netwerk hangt en dus gebruikt kan worden voor het opslaan van al uw bestanden. Dus ook uw back-ups, uw foto’s en eventuele camerabeelden. VZMS is expert in domotica dus afhankelijk van waar u de NAS voor wilt gebruiken, maken wij deze voor u op maat klaar.

Kosten

De prijs van het rippen daalt naar mate u meer CD’s aanlevert.

Harde schijf vanaf €65,- incl. BTW

NAS vanaf €380 incl. BTW (Synology NAS met 2x 2TB harde schijven, groter)

Installatie van de Synology NAS, zodat alles meteen werkt, kost 100 euro.

Hoe meer CD’s hoe voordeliger het wordt!

Aantal CD’s Prijs voor populaire muziek. FLAC, WAV, Apple Lossless, MP3/320 kbps Prijs voor klassieke muziek. FLAC, WAV, Apple Lossless, MP3/320 kbps
De eerste 200 cd’s €1,50/cd €1,80/cd
Opvolgende 200 cd’s €1,40/cd €1,68/cd
Alle cd’s boven 400 st. €1,30/cd €1,56/cd

Let op: voor bestaat u collectie voornamelijk uit klassieke muziek dan vragen we 20% extra omdat deze meer tijd kosten  (Prijzen incl. BTW)