Bij Van Zelst Media Solutions (VZMS) gaan we iedere dag met veel plezier voor de uitdaging om uw huis of bedrijf slimmer te maken. Zo creëren we voor u optimaal comfort en veiligheid in zowel nieuwbouw als bestaande panden.

Dit kan door een totaaloplossing maar ook door een specifieke wens voor u waar te maken. Bijvoorbeeld door het installeren van een slimme muziekoplossing, gordijnen die vanzelf open en dicht gaan, een slimme deurbel, licht dat na het verlaten van uw kantoorpand uitgaat of uw tuin die automatisch wordt besproeid. Ook ontzorgen we u door optimale akoestiek, snelle netwerkverbindingen en richten we uw presentatieruimte of thuiskantoor voor u in. Mensen laten genieten van de oplossingen die wij bieden, dat is een belangrijk uitgangspunt voor VZMS. Daarom adviseren wij alleen producten en oplossingen waar wijzelf achter staan en die we zelf ook zouden gebruiken.

Eigenaar Ron van Zelst

Oplossingen die blijven werken

VZMS is een duurzame en rendabele partner voor zowel particulieren als bedrijven van diverse omvang. Wij verzorgen continuïteit voor u als klant in het gebruik van onze producten en diensten. Onze oplossingen blijven optimaal werken door preventief onderhoud en het doorvoeren van updates. Ook kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig. Zo blijft u plezier houden van uw producten en oplossingen.

Daarbij vinden wij het leuk om u als klant te verleiden en te helpen om meer functionaliteiten te gebruiken van onze producten en oplossingen dan u normaal gesproken zelf zou doen. Zo ervaart u met dezelfde oplossing meer comfort en gemak.

Maatwerk en duurzame innovatie

Wij voeren een breed assortiment aan producten en diensten om zo voor iedere klant goed maatwerk te bieden. Wij gaan dan ook altijd met u in gesprek over uw wensen voordat wij u adviseren en een passend voorstel doen. Zelf zijn wij enthousiast over innovaties in slimme oplossingen en volgen deze vanuit onze interesse op de voet. En daar doet u dan weer uw voordeel mee door optimaal gemak, comfort en veiligheid. Vaak ook nog met een kostenverlaging in uw installatie en energieverbruik.