Oplossingen

De behoefte aan zakelijke oplossingen om via een draadloos netwerk audio en video overal beschikbaar te maken groeit enorm. De mogelijkheden zijn het laatste jaren onbegrensd geworden. Dit komt door de technologische ontwikkelingen op het gebied van netwerken op basis van steeds sneller wordende internet snelheden, streaming (cloud) diensten en netwerk harde schrijven (NAS). Deze ontwikkeling zal naar verwachting de komende tijd steeds verder in een stroomversnelling raken.

Wij bieden unieke oplossingen op maat voor het zakelijke segment. Dit doen wij door bovengenoemde  zaken aan elkaar te koppelen en deze te combineren met onze tientallen jaren ervaring op het gebied van ICT en onze uitgebreide kennis van audio / video.

In het particuliere segment zijn de oplossingen inmiddels gemeengoed geworden. Van Zelst Media Solutions richt zich daarom voornamelijk op de behoeften van de zakelijke markt.

Partnerschap

Door sterk partnerschap tussen verschillende specialisten is er een uniek concept ontstaan met kennis van audio / video en ICT. Door de marktkennis en het brede netwerk van alle specialisten te combineren, krijgen klanten vernieuwende en unieke oplossingen op maat aangeboden. Deze worden geïmplementeerd en onderhouden.

Een bijkomend voordeel van de nieuwe technieken is dat bedrijven, naast meer functionaliteit, ook veel geld kunnen besparen. Dit komt doordat er minder of geen bekabeling nodig is en systemen flexibel worden ingezet.