Goede uitleg / training

Van Zelst Media Solutions is ervan overtuigd dat een goede basiskennis een absolute voorwaarde is om de door ons gerealiseerde oplossingen effectief te gebruiken. Of het nu gaat om het bedienen en instellen van een projector, de implementatie van content in uw digital signage, de toegepaste kennis is belangrijk. Misschien wel onmisbaar!

Ontzorgen

Wij willen ontzorgen. Niet alleen tijdens de oriëntatie, aankoop en implementatie van uw audiovisuele & ICT oplossingen, maar ook tijdens de gebruikersfase. En hoewel onze oplossingen intuïtief te gebruiken zijn, gebeurt het ons inziens te vaak dat gebruikers onvoldoende alle mogelijkheden benutten. Dat is zonde en daarom trainen wij u graag. Juist doordat u weet wat de mogelijkheden van uw oplossingen zijn en hoe u deze moet benutten, neemt uw vertrouwen toe, gaat de gebruiksfrequentie omhoog, werkt u efficiënter en wordt het gebruiksplezier alsmaar groter. En die effecten willen wij graag met en voor u bereiken.

Ook dat verstaan we onder volledig ontzorgen.

Samenwerken

Altijd al een keer willen samenwerken met Van Zelst Media Solutions? Dat kan! Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis die wij bieden voor u een absolute meerwaarde zullen zijn. U kunt ons bellen: 06-37278334 of mailen naar: info@vzms.nl