Snelle stabiele Wifi

VZMS heeft veel ervaring met het creƫren van een netwerk in uw woning en tuin met optimale dekking. Dit doen we voor u zowel in uw nieuwe woning, thuiskantoor en tuin waarbij de bekabeling nog ingericht moet worden als in bestaande situaties. Klagende kinderen of zelf last van een instabiel netwerk of heeft u uitbreiding nodig? Wij bekijken de bouwkundige inrichting van uw woning en meten indien aanwezig het bereik van de huidige Wifi door uw pand.

Uw situatie als uitgangspunt

Wij zijn uw leverancier voor al uw netwerkbenodigdheden. Uw situatie is altijd ons uitgangspunt. We komen bij u thuis, horen graag uw wensen en maken dan voor u een maatwerkplan.

Virtueel bij u aanwezig

VZMS ondersteunt u met service op afstand. Wij werken met apparatuur van Ubiquiti UniFi voor het aanleggen van uw veilige netwerken. Deze apparaten communiceren met onze Media Solutions server. Zo zijn wij via Remote Service altijd virtueel voor u aanwezig, hebben inzicht in de actuele prestaties van uw netwerk en helpen u indien nodig. Ook zorgen wij op deze manier dat updates direct worden uitgevoerd zonder bij u te hoeven aankloppen.

Zo is en blijft de performance van uw netwerk optimaal en kunt u prettig en veilig wonen en werken.