Uw bedrijf slim door domotica

Met het toevoegen van domotica aan uw bedrijf wordt uw bedrijf slimmer en flexibeler. Er is vaak veel meer mogelijk dan ondernemers weten. Immers, ieder zijn vak en domotica is ons vak en onze passie. Voor u als ondernemer levert het comfort, veiligheid, efficiency en meestal ook zowel een directe als indirecte kostenbesparing op.

Oneindige mogelijkheden, uw wensen zijn ons uitgangspunt

Komt u weleens in de ochtend bij uw pand en blijkt de verlichting nog te branden? Of was het alarm niet ingeschakeld? Met onze systemen wordt u daarover proactief geïnformeerd en indien gewenst, automatiseren we uw systemen dusdanig dat dit wordt voorkomen. Zo zorgen we bijvoorbeeld eenvoudig dat verlichting uitgaat zodra het alarm wordt geactiveerd. Eventueel blijft de verlichting in de hal nog wat langer branden zodat u prettig het pand kunt verlaten. U heeft de regie.

Met behulp van onze domotica-oplossing kunt u bijvoorbeeld real time zien of uw hek dicht is en of de muziek nog aan staat en dit op afstand eventueel aanpassen. De mogelijkheden zijn oneindig dus uw wens is ons uitgangspunt. Zo creëren we samen het comfort en de veiligheid die bij u en uw bedrijf past.

Wat betreft veiligheid is toegangsbeheer voor veel bedrijven al bekend terrein. Maar wat dacht u van creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld bij activering van het alarm gaan ook alle lampen in uw gebouw knipperen en klinkt het geblaf van honden via uw geluidsinstallatie. Of bij detectie van rook via de door ons geïnstalleerde en gekoppelde rookmelders ontgrendelen tijdens kantooruren alle deuren en gaat de poort automatisch open. Samen bedenken we scenes die voor uw onderneming van toegevoegde waarde zijn.

Bijvoorbeeld in een presentatieruimte kunnen we scenes voorprogrammeren voor muziek,  verlichting en wel of niet verschijnen van presentatieschermen of andere middelen in geval van een vergadering, een presentatie of een verkoopgesprek. Scenes die eenvoudig te kiezen zijn via laptop, mobiele telefoon of een ander device naar uw keuze.

Flexibiliteit

Veranderen uw gewoontes of wensen, dan passen we uw geautomatiseerde processen eenvoudig aan door het creëren van nieuwe scenes of het aanpassen van bestaande scenes.

Het voordeel van het systeem dat we als VZMS gebruiken, is dat u ook zelf veel zaken eenvoudig aanpast. Bijvoorbeeld verlichting een uurtje eerder of later aan. Dit maakt onze oplossingen goedkoop en efficiënt. Laat u dit soort zaken liever aan ons over, ook dan regelen we dit tegen een laag tarief voor u aangezien wij dit soort aanpassingen eenvoudig online doorvoeren. We bezoeken u graag maar voor deze dienstverlening is dit door onze productkeuze en expertise overbodig.

Neem gerust eens contact met ons op om van gedachten te wisselen. We denken graag vrijblijvend met u mee.