Prettig vergaderen en presenteren met professionele oplossingen

Steeds vaker vergaderen of presenteren we online of hybride met collega’s en relaties die deels op kantoor en elders aanwezig zijn. Dat wilt u optimaal ondersteunen voor een professionele uitstraling en soepele vergadering. Afhankelijk van de capaciteit van de ruimtes die u wilt inrichten, plaatsen wij daarom een of meer slimme schermen met een passende afmeting en oplossing voor audio en video. In een beperkte ruimte adviseren we een combinatie-oplossing met camera, microfoon en speakers. In een ruimte van meer omvang installeren we voor u een grotere losse camera en speakers met een of twee microfoons.

Wilt u ook presentaties houden dan adviseren wij om te kiezen voor touch screens. Mocht u al een scherm en projector hebben hangen, dan kunnen we ook uw ruimte upgraden met camera, microfoons en speakers. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk dat bij u en uw organisatie past.

De oplossingen die wij installeren, werken altijd platform onafhankelijk. Zo bent u vrij om te vergaderen met Teams, Zoom of ieder ander platform. Ook zorgen wij voor een goede verbinding met de rest van uw netwerk. U kunt dan kiezen voor stand alone werken in de betreffende ruimte of inloggen op uw bedrijfsnetwerk. Zo heeft u alles bij de hand. Ook het eenvoudig koppelen van een losse laptop voor uw presentatie of die van uw relatie maken wij voor u op een veilige manier mogelijk.

Akoestiek in orde?

Een professionele vergadering of presentatie vraagt om een goede akoestiek. Omdat de kwaliteit van de oplossingen die wij voor u installeren mede afhankelijk is van de akoestiek in uw ruimte, adviseren en leveren wij indien nodig ook akoestische oplossingen. Zo komen we samen tot de optimale inrichting die past bij uw wensen.