Zakelijke markt

Veel bedrijven gebruiken nog vaak een traditionele audio oplossing, zeker wanneer er bijvoorbeeld grote fabriekshallen moeten worden voorzien van audio. Er zijn inmiddels veel goede en goedkopere alternatieven. Deze alternatieven hebben vaak nog meer mogelijkheden en zijn veel flexibeler in te zetten. Bij Van Zelst Media Solutions helpen we u graag met een voor uw bedrijf op maat gemaakt voorstel.
Wij zijn actief in Retail, Horeca, Gezondheidszorg en Wellness. We kunnen echter voor elke onderneming een passende oplossing op maat bieden en in veel gevallen ook nog geld besparen.

Naast dit alles is het voor Van Zelst Media Solutions een uitdaging om samen met de klant te kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van domotica (het bedienen van elektrische apparaten in het bedrijf vanuit een smartphone, tablet of gewoon met een schakelaar op de wand).

Op maat oplossingen voor Wi-Fi gerelateerde audio en video behoeften

Vele bedrijfstakken hebben de behoefte om in hun onderneming flexibel om te gaan met het beschikbaar maken van audio en video. Dit kan zijn voor intern gebruik, maar ook voor hun klanten. De crux zit hem in de eenvoud van bediening vanaf nagenoeg elk (mobiel) Windows, Android en of Apple apparaat waarmee de klant alles kan beluisteren en zien.

Van Zelst Media Solutions maakt het mogelijk om voor nagenoeg elke situatie samen met de klant een goede oplossing te bedenken, implementeren, uit te breiden en onderhouden.

Wellness centra

– In wellness centra internet beschikbaar maken voor gasten en deze van producten voorzien om muziek, video, boeken en internet in het hele complex te gebruiken. Dit kan op basis van verhuur van producten door de wellness centra aan de gasten waardoor het wellness centrum zelf extra inkomsten genereert.

– Op maat VIP sauna’s uitbreiden met de mogelijkheid om via een touch screen zelf gekozen audio of video beschikbaar te maken. Hier kan de uitbater van het wellness complex ook extra inkomsten uit genereren en extra aandacht door krijgen via mailings, redactionele artikelen en positieve klant ervaringen.

Fitness centra

Fitness centra aanpassen zodat elke zaal de beschikking heeft over de muziek of video die het op dat moment nodig heeft.Deze kan de instructeur vooraf samenstellen.

Horeca

Een geluidsinstallatie voor een horeca gelegenheid is absolute noodzaak. Een goed café of swingende bar-dancing heeft tenslotte geen bestaansrecht zonder goed geluid. Maar ook een restaurant, hotel of conferentiecentrum is gebaat bij achtergrond muziek. Bij Van Zelst Media Solutions hebben we ervaring in deze branche en begrijpen de klantgerichte manier van werken. Denk ook aan gast netwerken en de mogelijkheden om diverse zalen afzonderlijk van verschillende audio en video te voorzien. Bijvoorbeeld in de ene zaal een 80’s party met beeld effecten zoals videoclips vanuit YouTube en in een andere zaal een rustig achtergrond muziekje.

Retail

Retailers doen er alles aan om klanten op positieve wijze te verwelkomen. Muziek mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk wil een retailer alleen muziek die bij de eigen doelgroep past. Daarnaast is het zaak dat de muziek niet te hard staat en dat het personeel deze gemakkelijk kan bedienen (of juist niet). Bovendien mag muziek de verkoopgesprekken niet verstoren. Er kan een beveiliging op het volume gebouwd worden en omroepsystemen zijn ook mogelijk. Muziek kan eventueel gestreamd worden zonder reclame. Samen met de klant bedenken we de ideale situatie.

Particuliere markt

Ondanks dat Van Zelst Media Solutions zich richt op de zakelijke markt leveren we ook aan particulieren. Veel van onze zakelijke klanten willen thuis ook graag een Sonos installatie vaak in combinatie met betrouwbaar draadloos internet en een NAS (Network-attached storage) om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van hun smart TV en muziek collectie.

Deze oplossingen bedenken we samen met de klant. Op basis van onze ervaring zijn wij in staat te bepalen welke oplossingen er echt gebruikt gaan worden en welke waarschijnlijk toch niet. Het moet gewoon gebruiksvriendelijk werken. Naast een goede installatie is hierbij ook een goede uitleg belangrijk.

Sonos draadloze speakers

Sonos draadloze speakers laat je draadloos op elke plek de juiste muziek horen. Muziek van overal in de wereld in elke ruimte op elk gewenst geluidsniveau. Het is makkelijk te installeren en erg eenvoudig te bedienen. Daarnaast ook handig uit te breiden naar andere ruimtes. Bedien je muziek vanaf je telefoon tablet of computer met één app. In elk vertrek andere muziek of of in meerdere vertrekken dezelfde muziek.

Wij installeren uw streaming audio/video installatie bij uw thuis en/of op het werk en zorgen dat alles perfect werkt. Als authorized dealer van zowel Sonos als Heos kennen we de producten door en door en zorgen dat u het maximale uit uw muziek oplossing haald.

Sonos heeft verschillende luidsprekers in het assortiment, maar ook een versterker waarmee we inbouw speakers kunnen aansturen. Op deze manier wordt het geluid netjes in de verschillende ruimtes weggewerkt.

Ook voor thuis is er een 5.1 surround oplossing die naast een geweldige film ervaring ook gewoon uw muziek kan afspelen.

Een sonos installatie is zeer betrouwbaar en geeft geweldig hifi geluid.
Zo kunt u overal in elke ruimte genieten van streaming audio. Er zijn geen verbindingskabels meer nodig. Bij Van Zelst Media Solutions maken we voor elke klant een plan op maat zodat u jarenlang plezier heeft van een goede oplossing.