Kantoor PelserHartman, de Gruyterfabriek

In de monumentale Gruyterfabriek zijn veel mooie en creatieve ondernemers gevestigd. Een succesvolle onderneming is PelserHartman. Ze zijn gespecialiseerd in 3D meet- en tekenwerk van bestaande gebouwen, objecten en installaties.

Veel ruimtes in de Gruyerfabriek zijn industrieel ingericht. dus geen systeemplafond en al het leidingwerk zit in het zicht. Prachtig om te zien, maar akoestisch gezien een behoorlijk probleem. Zeker als je prettig wil werken of een ruimte wil hebben waar ook professioneel videoconferencing mogelijk moet zijn.

Samen met akoestisch specialist Mutrox maakten we twee ruimtes helemaal in orde met een Boldz acoustics panelen oplossing. Hierdoor is de galmtijd terug gebracht om rustig te kunnen vergaderen en storingsvrij te kunnen videoconferencen.

In een nieuw kantoor hebben we een wand voorzien van een geluiddempend materiaal met daarop een visual van een pointcloud en  tevens een 65″ beeldscherm gemonteerd. Zo is de ruimte naast visueel mooi ook akoestisch prettig om in te werken.