Nieuwbouwwoning Strijp Eindhoven – een slim huis

In Eindhoven in het stadsdeel Strijp is VZMS betrokken bij het bedenken van alle domotica en elektrische oplossingen voor een nieuwbouwwoning. Dit nog voordat er een paal de grond in is gegaan. Een mooi moment want hoe eerder u ons betrekt bij uw ideeën, des te efficiënter wij met u een goed en mooi plan maken. Veiliger, energiezuiniger en vol comfort.

KLANTVRAAG
De eigenaren van de nieuw te bouwen woning hebben een duidelijke wens; namelijk hun huis op alle punten slim maken.

Ook de beregeningsinstallatie maakt onderdeel uit van de domotica in dit slimme huis

ONZE OPLOSSING
Een slim huis begint bij de keuze van een goed domoticasysteem. Voor deze eigenaren installeert VZMS het Fibaro domoticasysteem en we koppelen hieraan diverse oplossingen. Zowel de SATEL alarminstallatie, de Doorbird deurbeloplossing als de geïnstalleerde bewakingscamera maken zo onderdeel uit van de domotica. Dit geldt ook voor de volledige zonwering waaronder alle screens, de beregeninstallatie voor de tuin en natuurlijk de rookmelders in het huis.

Doordat al deze oplossingen gekoppeld zijn via Fibaro krijgt de bewoner ook belangrijke meldingen wanneer deze niet thuis is. Waardoor het overal vandaan mogelijk is om tijdig en gepast actie te ondernemen.

De bewoner is ook erg blij dat de woning stemgeactiveerd bedient kan worden. Voor deze eigenaar een echte plus. Dit hebben we mogelijk gemaakt met de nesthub van Google en door deze te koppelen aan het Fibaro domoticasysteem. Zo kan alles wat hij met de Fibaro app bedient, ook met de eigen stem worden aangestuurd.

Ron van Zelst, eigenaar van VZMS: ‘Al deze oplossingen zijn heel mooi ingepast in de woning omdat we zo vroeg betrokken waren bij dit project. Samen met de elektricien heb ik alle voorzieningen afgestemd op de wensen van de klant. Zo zit er bekabeling en zijn er aansluitingen geplaatst precies op de plaatsen waar deze nodig zijn volgens de nieuwe werkelijkheid van domotica. En producten bedacht in het lichtplan, zijn met mij afgestemd en werken daarom optimaal mee in de domotica-oplossing.

Ook het wifinetwerk heeft VZMS aangesloten. Met een access point op de begane grond, 1e verdieping en buiten is er zo overal optimaal bereik en snelheid. Ook kan de bewoner indien nodig rekenen op online ondersteuning vanuit VZMS doordat we dit realiseren met UniFi Ubiquiti apparatuur.’

Heeft u ook interesse om uw huis of bedrijf slim te maken met domotica? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.