Videoconferencing, audio en vergaderruimte-reservering voor ALD Automotive

ALD Automotive is een grote speler in zakelijke en private lease. Gevestigd in 43 landen en met een vloot van meer dan 1,76 miljoen voertuigen. In 2021 is ALD Automotive uitgeroepen tot beste leasemaatschappij.

DE KLANTVRAAG
Voor de vestigingen in Hoofddorp en Brussel heeft ALD aan VZMS gevraagd om een nieuwe vergaderruimte volledig digitaal in te richten, in diverse bestaande vergaderruimtes, op werkplekken en in een groot bedrijfsrestaurant audiovisuele oplossingen te implementeren en videoconferencing op hoog niveau mogelijk te maken.

ONZE OPLOSSING
Ron, eigenaar van VZMS: ‘Ik maak altijd graag persoonlijk kennis met mijn klanten. Zo weet ik zeker dat ik een goed beeld heb van hun wensen en de uitdagingen op locatie.

Voor ALD heb ik in huddle rooms bij bestaande schermen hoogwaardige videoconferencing apparatuur geïnstalleerd. Zo is ALD optimaal verbonden met al haar vestigingen en de rest van de digitale wereld.

In het grote bedrijfsrestaurant hebben we een 75″-scherm geplaatst en gekozen voor een Sonos audio-oplossing met B&W-boxen voor optimaal geluid in de gehele ruimte.

ALD bedrijfsrestaurant met groot presentatie- en entertainmentscherm, akoestisch plafond met weggewerkte Bowers en Wilkins AM1-speakers, een Sonos Sub en drie weggewerkte Sonos-versterkers voor afzonderlijke aansturing per deelgebied in het restaurant

Weggewerkte speaker in akoestisch plafond

Weggewerkte Sonos-versterkers en aansturing

Entertainment in het bedrijfsrestaurant met doorkijk naar kantoortuinen met hoogwaardige beeldschermen

In diverse andere ruimtes hebben we nieuwe hoogwaardige schermen met slimme bediening geplaatst. Alle ruimtes zijn op akoestiek beoordeeld. Want akoestiek bepaalt in grote mate de kwaliteit van het geluid in de betreffende ruimte.

Vergaderruimte-reserveringssysteem voor optimaal gebruik van vergaderruimtes

Tot slot hebben we digitale displays geleverd voor het vergaderruimte reserveringssysteem. Zo kunnen medewerkers deze ruimtes online reserveren en worden deze ruimtes optimaal gebruikt. Een mooi project met een tevreden klant die alweer een vervolgopdracht bij VZMS heeft geplaatst.’